FREESTYLER – Skolekoncert for mellemtrinnet

Navn
Aarhus Jazz Orchestra

Besøg Aarhus Jazz Orchestra i Musikhuset Aarhus og oplev det helt nye interaktive skolekoncert-koncept fyldt med svedig funk, swingende jazz, sprudlende kreativitet og freestylerap. 

Det 18 personer store bigband er teamet op med en af Danmarks bedste freestyle-rappere, Pede B, som sammen med orkestret og skolebørn i mellemtrinnet vil udforske ligheder og forskelle mellem freestylerap og det at improvisere jazz på et instrument.

Grafik, design og trykmetoder - Werks

Besøg et trykkeri, og giv dine elever et indblik i hvordan det de lærer i billedkunst bruges i virkeligheden

I dette forløb til billedkunst "Grafik, design og trykmetoder" arbejder eleverne med briktryk og linoleumstryk, hvor de skal lære om lag-på-lag tryk, og hvordan man kommunikerer et visuelt budskab. Klassen skal undervejs i forløbet besøge et trykkeri eller en grafisk virksomhed, hvor de bliver klogere på, hvordan man arbejder med grafisk design samt hvilke forskellige trykmetoder, der bliver anvendt i en design og/eller trykproces.

Grafik, design og trykmetoder - Ecograf A/S

Besøg et trykkeri, og giv dine elever et indblik i hvordan det de lærer i billedkunst bruges i virkeligheden

I dette forløb til billedkunst "Grafik, design og trykmetoder" arbejder eleverne med briktryk og linoleumstryk, hvor de skal lære om lag-på-lag tryk, og hvordan man kommunikerer et visuelt budskab. Klassen skal undervejs i forløbet besøge et trykkeri eller en grafisk virksomhed, hvor de bliver klogere på, hvordan man arbejder med grafisk design samt hvilke forskellige trykmetoder, der bliver anvendt i en design og/eller trykproces.

Fra råvarer til frokost, besøg Bilka Tilst

Er du madkundskabslærer og vil gerne vise dine elever, hvordan faget bruges i den virkelige verden? 

Prøv undervisningsforløbet "Fra råvarer til frokost", der kan bruges både i valgfaget i udskolingen og i det obligatoriske fag. Her inviteres eleverne til at dykke ned i en del af historien, og de får en forståelse for forskellige tilberedningsteknikker og grundmetoder i fremstillingen af elementer til smørrebrød. Og så prøver de selvfølgelig kræfter med madlavningen selv.