Varighed
3.00
Billede
Materialer
Visning på kort
Vis alternativ adresse
Navn på lokalitet
AARHUS GYMNASIUM, Tilst
Fra mikroorganismer til mad:
Enzymer og deres rolle i fødevareproduktion
I bioteknologi beskæftiger vi os med teknologier, hvor der bruges levende organismer eller dele fra levende organismer til produktionsprocesser eller undersøgelser. Det kan eksempelvis
være produktion af ost, is og meget andet.
Enzymer bruges i et væld af bioteknologiske sammenhænge, fx i produktionen af forskellige fødevarer. Vi arbejder med brugen af enzymer til fødevareproduktion både teoretisk og praktisk.
Eleverne arbejder med fødevareproduktion i teori og praksis.
Eleverne får generel introduktion om enzymer og deres brug i fødevareproduktionen, samt hvordan disse enzymer kan produceres, blandt andet ved hjælp af gensplejsede mikroorganismer.
Emneområde
Gratis
Ja
Forløbstype
Overordnet målgruppe
Hele året
Ja
Email
lhje@aarhustech.dk
Pris
Enhed
Formål
- Eleven lærer at koble biologiske processer til anvendelser inden for bioteknolologi.
Vis ikke i søgning
Afbrudt
Vis ikke på profil
Afbrudt
Adresse
Kileparken
25
8381
Tilst
Danmark